Хомеопатичен продукт против косопад
от "Здраве & красота"

Хомеопатичен продукт против косопад

Решението

Заплахата от косопад и оплешивяване е едно от най – страшните неща, в живота на  всяка  жена,а всеки десети мъж е готов да даде 1 година от живота си, но да има коса . Никой на този свят не е застрахован и понякога минават години, преди да се намери правилното решение на подобен проблем.

Много хора мислят, че с възрастта оплешивяването е неизбежно.

Възприемат косата за нещо отделно от целия организъм и започват да използват най-различни препарати против косопад, които обаче не дават резултат. Косата е като мускулатурата на тялото. Както тялото се нуждае от физическа активност, за да е в добра форма, така косата иска постоянен приток на кръв. Ако сте предразположени към алопеция, всичките ви усилия трябва да са насочени в посока – непрекъснат приток на кръв към скалпа.

Затова  е създаден изцяло билков продукт

за борбата срещу косопада и оплешивяването.

Продукта е изцяло натурален и съдържа:  росянка, медуница, тлъстига, подъбиче, отвратниче, пчелник, шапиче,  самобайка, лавровишня, бяла мъртва коприва,  комунига, дяволска уста, раменик,  розмарин.

Лосиона съдържа 30 мл. билкова смес.

Основна грижа за здрава кожа на главата и красива коса.

-Стимулира корените на косата.

-Подпомага разтежа на косата.

-Намалява естествения процес на изтъняване на косъма.

-Не омазнява кожата на главата.

ДЕИСТВИЕ

Още от първите нанасяния, косата възвръща своята сила и жизненост.
Препоръчва се при сериозни показатели за косопад, загуба на коса в изтъняващите зони на челото, оредяване в зоната на вертекса (на върха на главата). Лесен за употреба лосион, който се насочва в специфични зони и осигурява по-целенасочено разпределяне на активни съставки. Формула без омазняване и слепване.
Предпазва от свиване на фоликулата. Увеличава захващането на косата към скалпа.
Предотвратява втвърдяването на колагеновата обвивка на корена.
Удължават фазата на растеж на косъма.
Подобрява микроциркулацията, активира клетъчния метаболизъм, защитава и укрепва капилярните влакна, което е от съществено значение за обмяната на веществата, стимулират растежа на косата, защитава окололуковичната зона, увеличава диаметъра на косъма, намалява микровъзпаленията и създава идеална среда за растежа на здрава коса, подобрява микроциркуацията в тъканите, обграждащи корените на косата и по този начин увеличава доставянето на хранителни вещества за космените фоликули.
Косменото стебло се стимулира чрез активиране микроциркулацията на скалпа и косата расте по-бързо.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Билките, които се използват   са с доказан произход и най-високо качество .Лосиона е изцяло билков и е абсолютно безопасен и по никакъв начин не може да ви навреди. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и аромати,стабилизатори, парабени,кортикостероиди и сулфати.

Може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате и използвате.

УПОТРЕБА

Изпраща се с подробно упътване за употреба